Shop

Dagje sportvissen? Bestel vers zeeaas, o.a. ingezouten zeepieren via onze shop.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dagelijks wordt onze mail gecheckt.

Sportvissen

Voor sportvissers is vers zeeaas belangrijk, lees verder

Blog

Voor het laatste nieuws en leuke feiten bekijk onze blog pagina met diverse items.

Zeepierenhandel Rotgans

Zeepierenhandel
Rotgans

Welkom op onze website zeeaas.nl

Wij vissen met het zeepierenschip op zeepieren in de Waddenzee. Wij zijn in 1985 begonnen met zeepierenvissen en in 2010 hebben wij de status Duurzame visserij gekregen.

Dagelijks gaan wij met opkomend water naar zee en bij +20 cm water gaat het schip drijven, we varen het schip bij het anker vandaan en brengen het in de juiste positie om zo optimaal mogelijk te kunnen vissen. Het graafsysteem laten we zakken en het spoelsysteem wordt geactiveerd, de zeepieren, schelpen en ander materiaal komt op een lopende band en worden geteld en verwerkt. Het overige materiaal gaat weer in dezelfde geul terug.


Thuis worden de pieren gekoeld opgeslagen en verwerkt. Wij brengen de zeepieren zelf naar de afnemers, winkels en sportvisschepen maar er wordt ook een deel bij ons thuis afgehaald.


Bestel vers zeeaas

VERS ZEEAAS MAAKT HET VERSCHIL

Bestel verse ingezouten zeepieren
in onze webshop

Zeepierenhandel Rotgans

Vers Zeeaas

Vers zeeaas zoals pieren en zagers

Sportvissen 

Zeepierenhandel Rotgans is een groothandel in vers zeeaas, maar levert ook aan particulieren. Dagelijks vissen wij het aantal bestelde zeepieren en brengen deze naar de afnemers. De Waddenzee staat bekend als voedingsbron voor vele dieren. Uit dit gebied halen wij het beste aas voor de zeesportvisserij, op een weloverwogen manier en met eerbied voor de natuur. Door middel van monitoringen houden wij de visgebieden in de gaten en rapporteren wij de gegevens aan de vergunningverlener.